PROPERAMENT
Presentació del curs
El programa de rotació i extensió de la pràctica clínica en neuropsicologia de les malalties que cursen amb trastorns del moviment ofereix als estudiants la rotació supervisada a les diferents consultes de neurologia i neuropsicologia de la Unitat de Trastorns del Moviment i de la Unitat Funcional de Malalties Minoritàries que cursen amb Trastorns del Moviment del Servei de Neurologia de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Alhora, també inclou la rotació al Grup de Recerca en Malaltia de Parkinson i Altres Trastorns del Moviment de l’Institut de Recerca Sant Pau.
L’objectiu d’aquest programa de rotació és proporcionar als estudiants, de manera estrictament pràctica, un major coneixement sobre les malalties contemplades, sobre el procés d’avaluació neuropsicològica i sobre la recerca en aquest camp. El programa té una durada de dos mesos, un número total lectiu de 200 hores i està dirigit a persones en formació en neuropsicologia, Màsters en neuropsicologia, psicòlegs clínics i neuròlegs. Altres perfils dels candidats podran ser contemplats.
Totes les persones interessades en el programa hauran d’enviar una sol·licitud d’admissió a academia.neuropsicologia@santpau.cat adjuntant una carta de presentació i motivació i un CV actualitzats.
Coordinador
Dr. Saul Martínez-Horta
Equip docent
Dr. Saul Martínez-Horta, Dr. Jaume Kulisevsky, Dr. Javier Pagonabarraga, Dr. Frederic Sampedro, Dr. Nacho Aracil, Dra. Helena Bejr-Kasem
Centre de realització
El programa de rotació es realitzarà a la prestigiosa i reconeguda Unitat de Trastorns del Moviment de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau dirigida pel Dr. Jaume Kulisevsky. La Unitat compta amb una llarga experiència i dedicació als trastorns neurocognitius i conductuals que poden acompanyar el conjunt de malalties tipificades com trastorns del moviment. La Unitat està formada per un equip multidisciplinari de clínics i investigadors que inclou neuròlegs, neuropsicòlegs, infermeres, biòlegs y enginyers.
Tipus d’activitat: Curs de formació continuada en modalitat presencial dirigit a millorar les competències dels professionals en neuropsicologia en el reconeixement, avaluació i diagnòstic de la semiologia neuropsicològica i dels síndromes neuropsicològics en malalties que cursen amb trastorns del moviment.