Escola Clínica de Neuropsicologia i Neurociències - Sant Pau

L’Escola Clínica de Neuropsicologia i Neurociències – Sant Pau (ENN-Sant Pau), és una unitat docent de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, entitat àmpliament reconeguda pel seu paper històric i pioner en el desenvolupament de la neuropsicologia i la neurologia en el nostre país i a nivell internacional.

L’ENN-Sant Pau esta formada per professionals de l’àmbit de la neuropsicologia, la neurologia, la neurociència i la infermeria neurològica amb una extensa i reconeguda experiència a nivell internacional. L’objectiu central de l’ ENN-Sant Pau és oferir programes de formació continuada, tallers, seminaris i programes d’especialització dirigits tant als alumnes en formació com als professionals amb interès en ampliar els seus coneixements sobre les diferents àrees específiques. En estreta relació amb l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau i amb els seus professionals, L’ ENN-Sant Pau disposa d’una oferta de pràctiques supervisades i de programes de rotació a nivell nacional i internacional que permet assolir un dels objectius de l’ ENN-Sant Pau com a centre de formació en neuropsicologia, neurologia i neurociències des d’una vessant pràctica i centrada en la interacció amb els pacients.

Forma part també dels objectius de l’ENN-Sant Pau facilitar l’accés dels estudiats a les diferents línies de recerca en neuropsicologia i neurociències que els coordinadors lideren, permetent així definir projectes específics orientats a la realització de treballs de final de màster i de recerca en context de programes de doctorat.

La nostre oferta docent s’estructura en tres grans àrees: La Neuropsicologia i neurociències, la infermeria neurològica i la neurologia. Cada una d’aquestes àrees presenta una sèrie de programes de formació permanent en format online, presencial i semipresencial alhora que de manera regular, es presenten formacions online en viu (streaming) i tallers presencials.

Veure més >
Formacions Disponibles

Formació online i semi-presencial

Programes de rotació i pràctica supervisada presencial