Acadèmia de l'Escola Clínica de Neuropsicologia i Patologia del Llenguatge

L’Acadèmia ECNPL té com a objectiu principal la formació d’excel·lència en l’àmbit de la Neuropsicologia, les neurociències, la infermeria neurològica, la neuropediatria, la logopèdia i la patologia del llenguatge. Per això, l’Acadèmia ECNPL compta amb diferents unitats docents dedicades a les diferents àrees que la composen: L’Escola Clínica de Neuropsicologia i Neurociències i l’Escola Clínica de Logopèdia i Patologia del Llenguatge.

Com a escola vinculada a l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, l’Acadèmia ECNPL ofereix una oportunitat única d’interacció dels alumnes amb la població clínica i així, disposa d’una amplia oferta pràctica.

Com a centre docent adaptat a les necessitats actuals, l’Acadèmia ECNPL ofereix una amplia oferta formativa presencial i online on l’excel·lència i la formació pràctica son els pilars fonamentals del nostre model docent. És per això que junt amb tota l’oferta formativa de màsters, diplomatures i cursos presencials i online, l’Acadèmia ECNPL ofereix programes específics eminentment centrats en la pràctica clínica en neuropsicologia, logopèdia i patologia del llenguatge.

Tots els programes formatius compten amb el reconeixement de la Universitat Autònoma de Barcelona i de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau. Alhora, la superació dels programes formatius s’acompanya del certificat acadèmic oficial.

Els nostres cursos proporcionen una gran flexibilitat a l’alumne, el qual disposa de modalitats presencials, semi-presencials i purament a distància. No només oferim flexibilitat en aquest aspecte, sinó que els continguts de molts dels nostres cursos també poden adaptar-se a les necessitats de cada alumne. Gràcies al nostre sistema de formació, l’alumnat està en permanent contacte amb el professorat.

 

UNITATS DOCENTS ECNPL

Neuropsicologia i Neurociències

Logopèdia i Patologia del Llenguatge

Contacte acadèmia

Escola Clínica de neuropsicologia
i Patologia del Llenguatge
Hospital de la Santa Creu i Sant Pau
 
Pavelló Santa Victòria
Sant Antoni Maria Claret, 167
08025 Barcelona
 
Tel.: +34 935 537 337
ecnpl@santpau.cat